КОМПЛЕКТ ЗА БЕБЕ МОМИЧЕ - Вълнени топки за сушилня (ОПАКОВКА ОТ 3 бр.)

  • Марка: Ателие ДЕКОР-социално предприятие
  • Кат. номер: ПП-001

Идеален за дрехите на твоето мъниче, в розовата гама цветове. Възможно е да има леко разминаване в шарката от снимката, тъй като всеки продукт се прави на ръка от различни хора!

Защото ПОПИТАХТЕ и ПОЖЕЛАХТЕ. Комплект, койдо да се отличава, и да бъде създаден специално за твоето съкровище. За да се ползват САМО за неговите дрехи, и да носят усмивки! 

Омръзна ли ти да използваш агресивни химически омекотители и чаршафи за сушене, които оставят остатъци върху дрехите и дразнят кожата? Търсиш ли естествена и екологична алтернатива за омекотяване на прането? Ако е така, нашият пакет от 3 ЦВЕТНИ вълнени топки за сушене е идеалното решение за твоето бебе и малко дете.

Изработени от 100% естествена вълна, нашите топки за сушене са устойчив избор, който може да помогне за намаляване на въглеродния отпечатък. Те също така могат да се използват многократно за до 1000 зареждания, което ги прави дълготрайна и рентабилна инвестиция.

Но нашите топки за сушене не само са от полза за околната среда – те също така осигуряват набор от практически ползи:

- намаляват времето за сушене с до 25%, спестявайки време и енергия. Това означава, че може да ги хвърлиш в сушилнята с дрехите си и да продължиш деня си, без да се налага постоянно да проверяваш напредъка на прането или да се притесняваш, че ще останат мокри участъци.

- омекотяват дрехите по естествен начин, като елиминират силните химикали, намиращи се в традиционните омекотители. Това е особено полезно за БЕБЕТА, ХОРА С ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА ИЛИ АЛЕРГИИ, тъй като вълната е хипоалергенна и нежна към кожата. Можете да се насладиш на меки и пухкави дрехите без риск от раздразнение или нежелани реакции.

- помагат за намаляване на статичното електричество / прилепване, така че можеш да се сбогуваш с онези разочароващи моменти, когато дрехите ти залепват за тялото или една за друга.

- безценен помощник, когато решиш да освежиш дрехите си, като просто ги обдухаш в сушилнята.

Така че защо да опиташ? Така ще дадеш своя принос към намаляване въздействието върху околната среда, практическите ползи от по-кратко време за сушене, по-меки дрехи и намалено статичното електричество /залепване.

В допълнение към многобройните предимства, вълнените топки за сушилня са изключително лесни за използване. Просто ги хвърляш в сушилнята с дрехите и те ще направят своята магия. Може да добавиш няколко капки от любимото си етерично масло към топките преди изсушаване за деликатен аромат.

ХАРАКТЕРИСТИКА

  • Пакет от 3 ЦВЕТНИ Топки ДЕКОР;
  • 100% българска вълна;
  • ~7-8 см, 53-55 гр;
  • с всеки закупен пакет осигуряваш работа на човек с увреждане!

ОПАКОВКА

  • Крафт кутия, чудесна за подарък.
42,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
КОМПЛЕКТ ЗА БЕБЕ МОМИЧЕ - Вълнени топки за сушилня (ОПАКОВКА ОТ 3 бр.)
Характеристики
Характеристики
кг пране: до 5-6 кг пране
брой топки: 3 бр.
Подобни продукти