6бр. Топки за сушилня + 1бр. Стик за ПЕТНА

  • Марка: Ателие ДЕКОР-социално предприятие
  • Кат. номер: ПП-004

Идеален комплект за домакинства с 3-4 души или такива, които сушат средни количества пране 2-3 пъти седмичноза пране над 6-8кг.

Омръзна ли ти съпругът да се сърди, че дрехите му са отеснели? И да не позволява да ги слагаш повторно в сушилнята?

Искаш ли да не плащаш високи сметки за ток, само защото ползваш активно своята сушилня?

Бихте ли заменили дразненията и алергиите по кожата на теб и семейството ти, предизвикани основно от химическите омекотителите, които ползваш за своите дрехи?

Знаеш ли, че купувайки течен препарат, ти реално заплащаш основно за пластмасата в опаковката + водата, с която е разреден?

Търсиш ли по-естествена и екологична алтернатива на традиционните продукти за омекотяване?

Ако си отговорила с ДА на поне 2 от въпросите по-горе, то стартовият пакет от 3 вълнени топки за сушене е идеалното решение за теб.

Изработени от 100% естествена вълна, нашите топки за сушене са устойчив избор, който може да помогне за намаляване на въглеродния отпечатък. Те също така могат да се използват многократно за до 1000 зареждания, което ги прави дълготрайна и рентабилна инвестиция за рутинното ви пране.

Но нашите топки за сушене не само са от полза за околната среда – те също така осигуряват набор от практически ползи. Като за начало те намаляват времето за сушене с мин 25%, спестявайки време и енергия. Това означава, че можете да ги хвърлите в сушилнята с дрехите си и да продължите с деня си, без да се притеснявате, че дрехите ще се повредят или ще останат мокри участъци.

Вълнените топки за сушилня също помагат за естественото омекотяване на дрехите, като елиминират използването на силни химикали, намиращи се в традиционните омекотители. Това е особено полезно за БЕБЕТА, ХОРА С ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА ИЛИ АЛЕРГИИ, тъй като вълната е хипоалергенна и нежна към кожата. Можете да се насладите на мекотата и пухкавостта на дрехите си без риск от раздразнение или нежелани реакции.

Вълнените топки за сушене също помагат за намаляване на статичното електричество / прилепване, така че можете да се сбогувате с онези разочароващи моменти, когато дрехите ви залепват за тялото ви или една за друга. Освен това те могат да ви помогнат да освежите дрехите си, като им придадете свеж, изпран вид. Просто поставете дрехите в сушилнята, добавете нашите топки + 5-6 капки етерично масло върху една от тях, и пуснете на финишна програма (окол 10 мин). 

Така че защо да не смените? Вие ще дадете своя принос, за да намалите въздействието си върху околната среда, практическите ползи от по-кратко време за сушене, по-меки дрехи и намалено статичното електричество /залепване.

В допълнение към многобройните предимства, вълнените топки за сушилня са изключително лесни за използване. Просто ги хвърлете в сушилнята с дрехите си и ги оставете да направят своята магия. Можете дори да добавите няколко капки от любимото си етерично масло към топките преди изсушаване за естествен аромат.

Стикът за ПЕТНА при пране е подходящ за всяко домакинство, особено при алергична и чувствителна кожа.

Отстраняването на петна е лесно и без химикали с този стик за петна при пране от чисто кокосово масло. Подходящ при петна от храна, мазнини, кафе... Безценен помощник особено за семейства с деца! Напълно натурална формула, без алергени и химия.

Работи чудесно както върху пресни, така и върху петна на 1-2 пранета. Просто намокрете тъканта, натъркайте петното и оставете да подейства мин 10-15 мин. След това изперете както обикновено. Опция: може спокойно да се ползва и за измиване на домакински съдове - справя се отлично с всякакви мазнини! ПЕРФЕКТЕН за твоя ЕърФрайър!

Кокосовото масло има много висока измивна способност, като в същото време стика е изключително икономичен (разпенва се лесно). Сапуните са натурална формула, която не поврежда тъкани и повърхности и не предизвиква дразнения върху кожата на ръцете.

ХАРАКТЕРИСТИКА

Пакет от 6бр Топки за сушилня от 100% вълна - Ателие ДЕКОР:

  • 100% натурален цвят;
  • 100% българска вълна;
  • ~8 см, 53-55 гр.

1бр. Стик за ПЕТНА при пране:

  • аромат: Лавандула или Лимонова трева;
  • тегло: ~65гр.
  • размери: 7,5 * 3 * 3 см
  • състав: кокосово масло, зехтин, масло от Лимонова трева ИЛИ Лавандула, стеаринова киселина

С всеки закупен пакет осигурявате работа на човек с увреждане!

 

ОПАКОВКА

  • Крафт кутия, чудесна и за подарък.
64,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
6бр. Топки за сушилня + 1бр. Стик за ПЕТНА
Характеристики
Характеристики
кг пране: над 7 кг пране
брой топки: 6 бр.
Подобни продукти