Вълнени топки за сушилня Ателие ДЕКОР - ОПАКОВКА ОТ 12 бр.

  • Марка: Ателие ДЕКОР-социално предприятие
  • Кат. номер: ПП-002

Идеален комплект за домакинства с 4-6 души или такива, които редовно (повече от 3 пъти седмично) сушат големи количества (над 7кг) пране / 2 комплекта за смяна.

Омръзна ли ви да използвате агресивни химически омекотители и чаршафи за сушене, които оставят остатъци върху дрехите ви и потенциално дразнят кожата ви? Търсите ли по-естествена и екологична алтернатива на традиционните продукти за пране? Ако е така, нашият пакет от 6 вълнени топки за сушене е идеалното решение за вас.

Изработени от 100% естествена вълна, нашите топки за сушене са устойчив избор, който може да помогне за намаляване на въглеродния отпечатък. Те също така могат да се използват многократно за до 1000 зареждания, което ги прави дълготрайна и рентабилна инвестиция за рутинното ви пране.

Но нашите топки за сушене не само са от полза за околната среда – те също така осигуряват набор от практически ползи. Като за начало те намаляват времето за сушене с до 25%, спестявайки време и енергия. Това означава, че можете да ги хвърлите в сушилнята с дрехите си и да продължите с деня си, без да се налага постоянно да проверявате напредъка на прането си или да се притеснявате, че ще останат мокри участъци.

Вълнените топки за сушилня също помагат за естественото омекотяване на дрехите, като елиминират силните химикали, намиращи се в традиционните омекотители. Това е особено полезно за БЕБЕТА, ХОРА С ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА ИЛИ АЛЕРГИИ, тъй като вълната е хипоалергенна и нежна към кожата. Можете да се насладите на мекотата и пухкавостта на дрехите си без риск от раздразнение или нежелани реакции.

Вълнените топки за сушене също помагат за намаляване на статичното електричество / прилепване, така че можете да се сбогувате с онези разочароващи моменти, когато дрехите ви залепват за тялото ви или една за друга. Освен това те могат да ви помогнат да обдухате дрехите си, като им придадете свеж, изпран вид.

Така че защо да не смените? Вие ще дадете своя принос, за да намалите въздействието си върху околната среда, практическите ползи от по-кратко време за сушене, по-меки дрехи и намалено статичното електричество /залепване.

В допълнение към многобройните предимства, вълнените топки за сушилня са изключително лесни за използване. Просто ги хвърлете в сушилнята с дрехите си и ги оставете да направят своята магия. Можете дори да добавите няколко капки от любимото си етерично масло към топките преди изсушаване за естествен аромат.

Защо да чакате? Надстройте рутината си за пране днес с нашия пакет от 6 вълнени топки за сушене. Ще се радвате, че го направихте!

ХАРАКТЕРИСТИКА

  • Пакет от 6 Топки ДЕКОР;
  • 100% натурален цвят;
  • 100% българска вълна;
  • ~7-8 см, 53-55 гр;
  • с всеки закупен пакет осигурявате работа на човек с увреждане!

ОПАКОВКА

  • Крафт кутия, чудесна за подарък.
99,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Вълнени топки за сушилня Ателие ДЕКОР - ОПАКОВКА ОТ 12 бр.
Характеристики
Характеристики
кг пране: над 7 кг пране
брой топки: 9 бр.
Подобни продукти