К-т за експресен само-масаж

  • Марка: Ателие ДЕКОР-социално предприятие

"Вълшебни" топки! Така възкликват нашите клиенти!

Комплектът за 3 акспрасни само-масажа с топки от 100% вълна включва:

- 2бр топки от 100% вълна;

- активни карти с указания за ползване (вкъщи, в офиса или навън), и описание и рисунка на движения за само-масаж;

- торбичка за удобно съхранение.

Включени са 3 основни групи за само-масаж, като за всяка от тях има х3 упражнения:

Масаж против технологична гърбичка - образуванието около 7-ми прешлен (най-изпъкналата част) отдавна е известно. Но докато преди се е наричало “вдовишка гърбица” и е било знак за по-напреднала възраст, то днес се наблюдава почти епидемия сред всички хора. Основна причина са технологиите и дългите часове, фиксирани в тях. Нашите вълшебни топки са полезни и тук!

Масаж на стъпала - стъпалата ни са една пренебрегвана част от тялото, която заслужава нашето внимание. Краката ни поддържат цялата тежест на тялото и отговарят за нашия баланс. Много често не предприемаме мерки при оплаквания като дискомфорт, схващания и болки в кръста, рискувайки те да се влошат. Тук на помощ идва масажът на стъпалата, който може да облекчи тези състояния и да помогне в поддържането на нашия добър тонус и красива осанка.

Масаж на подмишници - обединява лимфодренаж + работа против образуване на издайнически подутини в областта на подмишницата. Лимфната система играе ключова роля в имунната защита на организма. Лимфата тече през лимфните съдове, които свързват лимфните възли. Подобно на кръвта в кръвоносната система, лимфната течност винаги се движи. Ако спре, може да се появи подуване, тъй като се натрупва лимфна течност, често в ръцете и в областта на подмишницата.

 

Цветовете на топките са микс, като ако имате конкретни предпочитания, ще опитаме да се съборазим с тях - моля,с поделете в Бележка към поръчката, или ни пишете на info@ateliedecor.com. Благодаря за разбирането!

 

ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ УСЛОВИЯТА ТУК: БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С BOX NOW

32,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
К-т за експресен само-масаж
Подобни продукти