семеен АДВЕНТ календар

  • Марка: Ателие ДЕКОР-социално предприятие

Кутия : направи си семеен АДВЕНТ календар

Включва:

* кутия с материали и инструкции;

* 23 идеи за игри и семейно забавление;

* информация за 10 български празника в м. Декември;

* 5 идеи за Общност: Предай доброто нататък;

* 25 страници дигитални материали за разпечатване.

 

В готов вид, Адвент календарът е с външен диаметър 55 см. Може да се постави на вратата или стената като венец. Има инструкции за сглобяване под формата на видео.

Какво е това семеен АДВЕНТ календар? Сами сглобявате свой календар за отброяване на дните от 1 декември до КОЛЕДА. Под формата на голям венец, той се състои от 24 номерирани кутийки. В тях може да поставите предизвикателство (включени са в комплекта), лакомство или дребен подарък (не са включени в комплекта). Ако го съхраните, ще ви служи вярно с години. Нашата основна цел е да се насърчи времето, прекарано заедно в семейството; да се стимулира творчеството у децата, да се говори по различни теми и да се споделя безценен опит. Като допълнение, след поръчка получавате на посочен от вас имейл допълнителни материали за разпечатка - игри, постери и т.н. Не забравяйте да посочите свой имейл в Коментар при поръчка!

Защо АДВЕНТ? Адвент е удоволствието от процеса. От това да се наслаждаваш на нещата бавно. И да се радваш на очакванетоАдвент е да обогатяваш времето, прекарано вкъщи, заедно и семейно. И да правиш вечерите у дома си специални - толкова, че никога да не чувстваш, че пропускаш нещо. А децата да попиват от теб ...

Подготвихме семеен АДВЕНТ календарза да споделите това време. В него ще откриеш не просто материали, а вдъхновение и възможност всеки да вложи от себе си. Да го направите лично вашия, семеен АДВЕНТ календар. И да го напълните точно с мисиите и предизвикателствата, които са ти по мярка.

Този комплект НЕ е замислен като списък със задачи за изпълнение. Това е по-скоро сборник, който да послужи за вдъхновение не само по празниците. И още: всички допълнителни предизвикателства са в електронен вариант, който след поръчка пристига на твоя имейл. За да разпечаташ само тези, които са твоите. Без излишен отпадък и хартия.

Поръчай. Ще се влюбиш. Ще преоткриеш времето ЗАЕДНО. А после ще ни благодариш!

 

ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ УСЛОВИЯТА ТУК: БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С BOX NOW

55,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
семеен АДВЕНТ календар
Подобни продукти